A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å




The RedHot Trio.

HVEM: Mono Lake + The RedHot Trio (UK) + Trouble Boys
HVOR: Wild Bunch Rock’n’Roll Club, Lucky Luke, Moss
NÅR: Lørdag 16. oktober 2010


Ikke alt for mange publikummere hadde kommet da Mono Lake som første band gikk på ca kl 21.45. Mono Lake var likevel ved sitt vante jeg, blide og energiske. De er ikke et band folk henger over scenekanten for, men de fikk med seg publikum og mange dansere lot seg lokke ut på dansegulvet.

The RedHot Trio er et ungt og friskt band fra Bristol i England. De var et nytt bekjentskap og ukjent for de fleste, men folk fikk god valuta for pengene. Det er lenge mellom hver gang et band kjører så tøffe covere av Tommy Steel og Cliff Richard. De framførte hele debutalbumet "Passport To Hell" og krydret med covere fra såpass forskjellige artister som Stray Cats, Ray Charles og Hank Williams. Tankene gikk til et ungt Polecats og tidlig Stray Cats. Sminka var i orden på trommisen og et godt rock’n’roll-show ble det.

Sist ut, med et brak, var Trouble Boys. Den vanlige mossegjengen hadde innfunnet seg og lokalet fylt godt opp, men fortsatt ikke fullt. Trouble Boys har kommet seg mange hakk siden første gangen de spilte på Wild Bunch og publikum var med på notene. Settlista inneholdt ingen store overraskelser, en fin blanding av Teencats-, Cavan, Blasters- og Dave Edmunds-favoritter pluss et par nye låter.

Gutta På Gølvet


Tilbake til anmeldelser 2010