A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Musikere fra alle kveldens band lagde haraball på scenen da kvelden gikk mot slutten. (Foto: Vigdis Schelbred)

HVEM: Wild Roosters (S) + Rebels Revenge + Foggy Mountain Rockers (GER)
HVOR: Wild Bunch Rock’n’Roll Club, Lucky Luke, Moss
NÅR: Lørdag 10. oktober 2009


Wild Roosters startet kvelden med en drøy halvtime tight og rett fram, tøff i trynet teddyboy rock’n’roll. Over 100 publikummere var allerede sardinpakket foran scenen, og svenskene, med hardtslående Rebels Revenge-trommis Roger Kristiansen på stolen, serverte låter både fra platen og typiske teddyboy-covers. Det var knall stemning på Lucky Luke fra første tone.

Rebels Revenge var neste band på programmet. At det var Tønsberggruppas avskjedskonsert la selvsagt en ekstra dimensjon til konserten. Og det var litt vemodig. Manager John Atle Lynghaug (far til bassmann John Sindre) ble kalt opp på scenen og gratulert både med 60-årsdagen og for sin utrettelige innsats for bandet. Rebels Revenge startet og sluttet på Wild Bunch og slik sett var det en fin ramme rundt. Klubben ble selvfølgelig også takket. Men alt i alt er det ikke annet å si enn at Rebels Revenge er veldig populære.

De ga jernet som alltid og leverte en knall konsert. Rebels Revenge vil definitivt ikke bli husket som noe synkende skip og gruppa fikk fullt utbytte av stinn brakke og topp stemning.

Det begynner å bli noen år siden tyske Foggy Mountain Rockers var i Moss sist. De har gjort noen jobber i indre Østfold sammen med Rebels Revenge og har mange fans både der og i Sverige. Gruppa fortsatte der Rebels Revenge slapp og holdt koken godt oppe. Bassisten hadde sluttet og Rebels Revenge' John Sindre Lynghaug var hyret som vikar, en oppgave han løste på beste vis. Det ble framført mye eget stoff, deriblandt tre-fire nye låter i tillegg til enkelte covers som Crazy Cavans "Are You Still Crazy".

Kvelden ble rundet av med en halvtimes jam/konsert med det løst sammensatte Rockers Revenge & Friends. Et band bestående av medlemmer fra både Rebelse Revenge og Foggy Mountain Rockers, men også folk fra Wild Roosters m.fl. meldte seg på. Shotguns "Tennessee Rockin'", Carl Perkins’ "Boppin' The Blues", Johnny Cash’ "Folsom Prison Blues" og et par Teencats-låter ble framført med "løs jakke".

En kjempekveld der publikum for en gangs skyld kom tidlig og lagde liv fra første stund. Mer enn 220 betalende til sammen og det er flere enn på jubileumskonserten i sommer. Vi gleder oss allerede til 5. desember når våre tyske venner i Black Raven står på scenen på Lucky Luke Saloon.

Gutta På Gølvet


Stinn brakke. (Foto: Vigdis Schelbred)


Tilbake til anmeldelser 2009