A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Foggy Mountian Rockers.

HVEM: Foggy Mountain Rockers (GER) + Joe Redeye & the Shyboys (S)
HVOR: Hotel Carlia, Udevalla, Sverige
NÅR: 3. november 2007


Etter bortfallet av Wild Bunch Rock’n’Roll Club er det ikke ofte vi ser teddyboy band rundt Oslo. Da får man glede seg over at Foggy Mountain Rockers hadde tatt turen til Udevalla, og dermed gjorde 40-50 nordmenn det også. Publikumstallet var nærmere 500.

Joe Redeye & The Shyboys startet konserten og leverte mange låter fra debutskiva, og klarte og dra med seg folket. Lokalet fyltes heldigvis tidlig. Noen av oss kjenner bandet fra en konsert på Kambo hvor PAen ikke var på gruppas side, men det var bra trykk likevel og stemningen stod i taket da de avsluttet med Teencats-hiten ”Elisabeth”, som de også har spilt inn på sitt andre album. Kan ikke si det funker helt for min del, men svenskene elsker det.

Etter en kort pause entret Foggy Mountain Rockers scenen og på dette tidspunktet var det nærmere fullt i salen. De leverte som alltid, og gruppa har funnet sitt eget sound med Duck som alt-mulig-mann med skjeer og vaskebrett og Heiko med sin særegne engelsk med tysk uttale. De spilte som vanlig en del covere av Cavan, Matchbox og de andre kjente teddyboy bandene. Men ikke minst spilte de sine egne klassikere som ”Teddyboy Rocker”, ”Wanted”, ”Six Rocking”, og så videre. Bandet framførte også mange nye låter, og vi har nok snart et nytt album i vente fra våre tyske venner.

Tommy Kristiansen - tekst og foto


Tilbake til anmeldelser 2007