A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å


Rebels Revenge
Wild Bunch Rock’n’Roll Club, Kambo - 18. januar 2003


Det var duket for releaseparty for Rebels Revenges debut-CD ”Rebels Revenge”. Bandet låt tett som aldri før med ny stødig trommeslager i Roger Kristiansen fra Wild Dogs. Musikken var rock’n’roll som bare teddyboys kan spille det. Stort driv og perfekt å feste til. Balladene var jeg ikke like med på, men samme det – kan ikke gå i hundre hele tiden heller.

Etterhvert dukket også Terje, frontfiguren i Wild Dogs, opp på scenen med sin gitar, og flere kom til etterhvert. Søster’n til vokalist og gitarist Håkon Samland sang også en del låter og det ble riktig partystemning. Dama sang bra og med hestehale og swingskjørt så hun bedre ut enn Janis Martin!

Det ble en lang konsert med mange coverlåter og publikum var med på notene hele kvelden. Ettersom jeg ikke har hørt platen var det vanskelig å vite hva som var fra denne. Skal jeg la noe trekke ned må det være militærsveisen til Håkon. Fyren var jo skallet! Og hvorfor hadde han dress med slengbukser? Men helvete heller, gøy var det!

Wild Bunch tro til med nok en vanvittig bra rock’n’roll fest. Og dersom DU ikke var der, bør det være siste gangen du går glipp av festene deres. Få også med deg flere konserter med Rebels Revenge, de blir bare bedre og bedre!

Razor in the Night (tekst)
Dag Bøgeberg (arkivfoto)

Tilbake

Rebels Revenge: Wild Bunch Boogie

Rebels Revenge: Wild Bunch Rock'n'Roll Club, 26. desember 2003.

Rebels Revenge: Rebels Revenge

Rebels Revenge - Wild Bunch Rock’n’Roll Club, 10. august 2002