A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Foto: Joakim Schelbred Hæreid

Cascadez + The Tempo Toppers + Rebels Revenge
Støttekonsert for Wild Bunch Rock'n'Roll Club, Kambo -
fredag 26. desember 2003

Et forjævlig regnvær var ikke det arrangørene håpet på, men Wild Bunch ble fylt godt opp annen juledag, og slik det så ut ut på natta, er det fortsatt håp for Wild Bunch Rock'n'Roll Club.

Cascadez hadde lydproblemer i starten, men etter diverse mikrofonbytter bedret det seg. Et nytt bekjentskap for mange dette. En følelse av Johnny Cash svevde over store deler av konserten og vi fikk en salig blanding av covers og egne låter. Cascadez var et bra oppvarmingsband og publikum ble med på notene etter hvert. Trommeslager Tor Andreas Roseth viste seg som en hardtslående og kontant herremann og var på mange måter limet i bandet. Ifølge "informerte kilder" som overvar bandets konsert på Elvins Pub i Oslo i høst, hadde Cascadez kommet seg betraktelig til tross for at pianist André Solheim var forhindret fra å stille og bandet følgelig stilte som trio denne kvelden.

The Tempo Toppers spilte mange låter fra plata som kommer i løpet av våren 2004. Denne anmelderen er innhabil, og moro var det.

Rebels Revenge hadde utviklet seg dramatisk siden sist jeg så dem. Bandet er i studio når disse linjene skrives. De spilte alle låtene de skal spille inn, og etter det vi hørte blir det spennende og høre resultatet. Gitarist Joakim Høyland hadde sluttet og mens de venter på en erstatter er Rebels Revenge en trio. Samspilt og tight er Rebels Revenge blitt og publikum var med på notene.

Rebels Revenge donerte - til stor jubel - fra scenen, 2000 kroner til Wild Bunch. Bandet er på mange måter et barn av klubben og et godt eksempel på at rock-Norge trenger Wild Bunch.

Kvelden ble avsluttet med en heidundrende jam med medlemmer fra alle kveldens band på scenen. Vi fikk blant annet Johnny B Goode, Be-Bop-A-Lula, Lucille og Roll Over Beethoven.

Lenge leve Wild Bunch Rock'n'Roll Club.

Dag Bøgeberg

Tilbake