Eldar Vågan + Robert Gordon = sant

Disse linjene dumpet ned i ROCKin'-boksen i natt fra Jan Ove Laugerud, Robert Gordon-fantasten som flere ganger har hentet Gordon til Kongsberg blant annet.

– Akkurat nå sitter jeg på Radisson Hotel i Green Bay, Wisconsin. Har opplevd ting her som jeg aldri trodde var mulig. Det startet med at Robert Gordon i begynnelsen av desember inviterte meg til å komme hit i forbindelse med at han skulle ha tre show på Oneida Casino. Jeg sendte en mail til Eldar Vågan om han ville være med, og når Robert også gjorde det samme, sa jaggu Eldar: "Ok, je blir mæ." (Eldar Vågan er stor Robert Gordon-tilhenger og spilte med Gordon på Kongsberg i 2008, red.anm.)

– Eldar har med seg Gretsch’en sin og i går kveld (onsdag 20. januar 2010) skjedde det som jeg ikke har fantasi til å tro skulle skje. Robert Gordon, Eldar Vågan, Slim Jim Phantom, Chris Spedding og Glen Matlock (bandet vi skrev om i nyheter for august 2009, red.anm) på samme scene! Og Eldar har imponert mange her. Da han tok i litt på soloen på "Black Slacks" i går kveld kokte det i salen. Den beste attesten er vel at Slim Jim kom bort til bordet vårt da vi spiste middag og sa: "You did some real good work today, Eldar."

Dette er det tøffeste jeg har vært med på. Litt dårlige bilder pga foto forbud.

Jan Ove Laugerud - tekst og foto
Fra venstre: Glen Matlock, Eldar Vågan, Chris Spedding, Robert Gordon og Slim Jim Phantom.

Anmeldelser av Robert Gordons plater.