A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø ÅTeddy Trigger & the Gatling Guns og Snakebite
Wild Bunch Rock’n’Roll Club, Kambo - lørdag 8. november 2003

Så var det endelig Kambo-helg igjen! Litt rart med fraværet av de amerikanske flakene på parkeringsplassen, men det får sesongen ta skylden for. Det var bra med folk (30-40 til så hadde stedet vært fullpakket) og god stemning. Oslobandet Teddy Trigger & the Gatling Guns gikk på scenen klokka 23 og leverte et times langt manisk rockabillysett inkludert premiére på flere låter. Jævlig gøy, og jeg er totalt innhabil.


Snakebite. (Foto: Wild Bunch)
Snakebite kommer fra Arvika i Sverige. De har opptrådt på Wild Bunch tidligere og spiller mer dansbar rock’n’roll, og det kokte på dansegulvet. Vi fikk mange coverlåter, Bop-a-Lena, Flip, Flop and Fly og en rekke Johnny Burnette Trio-låter i tillegg til store doser fra bandets originalrepertoar. Alt perfekt framført og med driv, ingen tvil om at Snakebite har mye spilleerfaring. Bandet er utstyrt med piano som passer bra inn i rock’n’roll/boogie-woogie-konseptet. Et band for folket, de fleste vil kjenne igjen flere låter, og er man god i farta kan man rocke rundt, danse og ha det veldig gøy (har hørt noen si at man kan ha det gøy i edru tilstand også, men det har jeg ikke prøvd). Gutta leverer bra soloer, bra koringer og hamrende pianospill fra Henrik «Lee» Alfredsson.

Snakebite har et gjennomført image med høy sveisføring og drapes. Trådløse gitarer gir mulighet til å vandre ut på dansegulvet hvor de, i stedet for bare å spasere rundt, godt kunne vist oss duck walk og mer generell villskap. Musikalsk savner vi litt kreativitet. Det var lite nye vrier og sanger med særpreg. Bandet holdt seg trygt til den velkjente rock’n’roll-formelen og det er nok også bevisst, for det får folk flest med. Så får heller vi kresne særingene, som hører på rockabilly og rock’n’roll hele tiden, drikke oss litt ekstra fulle og ha det helt for jævlig gøy vi også.

Wild Bunch Rock'n'Roll Club skal som vanlig ha skryt for veldig bra lyd. Satsingen på godt PA-utstyr og dyktig lydmann betaler seg hele tiden!

Teddy Trigger

Tilbake

Snakebite: Ready To Rock

Snakebite: Hot Hard & Wild

Teddy Trigger & the Gatling Guns: Oslo rockabilly festival - fredag 14. mars 2003.

Teddy Trigger & the Gatling Guns: Rock-fredag, Gamla, Oslo - lørdag 11. april 2003.