A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Johnny Knife & His Rippers.

HVEM: Johnny Knife & His Rippers (N/GER) + The Moonstompers (S) + Twang Gang
HVOR: Viking Run and Fun #4, Folkvang, Skjeberg
NÅR: Lørdag 5. juni 2010Twang Gang.

Første band på scenen var den relativt ferske norsk/tyske teddyboy trioen Johnny Knife & His Rippers. Bandet består av Sindre (Rebels Revenge bassmann), Sven (trommis i Foggy Mountain Rockers) og Chrisitian (gitarist i The Town Rebels). At de bare har to konserter bak seg skulle man ikke tro. Bandet, som er veldig britisk i stilen, framførte mange selvsnekra låter, et stort pluss, men de la inn noen velvalgte covers også, som Johnny Kidds "Growl" og et par instrumentaler. Sindre er hovedvokalist, men gitarist Christian sang også et par låter. Et fint og tight sett var det.

Neste band ut var The Moonstompers med den ferske skiva, "Well... Allright" (Enviken) i kofferten. Gruppa hadde med vikar på bass og han gjorde en god jobb. Synes faktisk det var mer fres i bandet denne gangen enn i Fredrikstad for noen uker siden. Gitarist Magnus lira bra som vanlig og vokalist og trommis Kent synger bra. Synd at han ikke står foran, jeg blir aldri vant til at vokalisten sitter bak trommene. The Moonstompers framførte mange låter fra den nye skiva i tillegg til kjente covers.

Vosse-kara i Twang Gang var kveldens avslutningsband. Det er ikke så mye mer og si enn at de alltid leverer, uansett. De kjørte på i kjent stil med låter fra begge skivene pluss kjente covers og avslutta med at gitarist Erlend klatra på bassen til Jan Erik.

Ganske lite folk og et litt treigt publikum som "gikk litt hardt ut" la en liten demper på festen, men bra lyd og framføring på alle band. Etter konsertslutt ble det en hyggelig sammenkomst backstage med jam og enda mere øl…

Frank Reiten - tekst og foto


Tilbake til anmeldelser 2010