A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø ÅGoin’ Ape - Little Aron And The East Side River Boys
Rock`n Ride, Bjørkheim, Flisa - 22. august 2003


Goin’ Ape.


Little Aron And The East Side River Boys.
Dette var første gang Solør Amcar Club arrangerte Rock`n Ride, og med invitasjoner til amcarklubber i Norge og Sverige, var det med stor spenning arrangementskomiteen våknet denne regnfulle fredagen. Værgudene var ikke på vår side første del av dagen, men da klokka nærmet seg 18 brummet det herlig av V8-ere i gatene. Parkeringsplassen ble etter hvert ganske full av doninger fra 40-tallet og fram til 2000, og på cruisingen deltok over 50 biler. Ikke verst til å være første gang på disse trakter. Det ser ut til at Flisa ble satt på Amcar-kartet denne kvelden. Etter en times cruising i distriktet og en solid markering i gatene, var det tid for live musikk.

Klokka 22 entret Goin` Ape scenen og gjorde en fin figur for de som etter hvert trakk inn i det gamle festlokalet fra 50-tallet. Goin` Ape er et utmerket live-band som sjonglerer mellom herlig hillbilly og rockabilly, de har humor og er velsigenet med en hyperaktiv frontmann i Roy Botten. Bandet MÅ oppleves live, for så å nyte musikken på cd på kalde høstkvelder for å få varmen i kroppen..

Little Aron and the East Side River Boys ovetok etter ca. en time, og leverte ren og usminket rockabilly av høy kvalitet. Det vekslet mellom egne og andres låter (Eddie Cochran, Stray Cats, Brian Setzer), og jeg vil framheve bandets egen låt, ”Opel Kapitän” som er en god blanding av Eddie Cochran og Eddie Meduza, og Brian Setzers ”Gene and Eddie” som høydepunkter. Little Aron lanserer i disse dager sin første cd, og jeg kan bare anbefale leserne å sikre seg denne godbiten.

Det tar tid å skape tradisjoner, og i løpet av kvelden var det omtrent 100 mennesker som stakk innom lokalet – som rommer 500. Alt i alt var arrangøren fornøyd både med biler og musikk, og alle som fant veien til Bjørkheim på Flisa denne fredagen vil forhåpentligvis komme igjen neste år – med venner!

Roger Bonsak - tekst og foto

Tilbake

Goin’ Ape: Rockin' All-Dayer No.1. The Wild Bunch Rock'n'Roll Club - 9. august 2003.

Goin’ Ape: Fuel Party 2002. Karl P - Lillestrøm 4. mai 2002.

Goin’ Ape: The Chicks Can’t Get Enough Of Goin’ Ape

Little Aron & the East Side River Boys: Rock’n’Roll Trio

Little Aron and the East Side River Boys:
Solør Amcar Club, Flisa - lørdag 25. januar 2003.