A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å


Little Aron and the East Side River Boys
Solør Amcar Club, Flisa - lørdag 25. januar 2003


Carl Jönsson.
Ekte, rått og swingende!

Anders 'Little Aron' Tegnér –vokal, gitar
Carl Jönsson – ståbass
Lars-Johan Tegnér – trommer


Stedet er Skansen, Nygård Sag, tilholdstedet til Solør Amcar Club på Flisa. Klokken er passert 19 og bandet skulle ha vært på plass for to timer siden… Arrangementskomiteen begynner å bli rastløse og forsøker å skaffe telefonnumre til bandmedlemmene via bekjente som ennå holder på å ordne sveisen foran speilet.

Fem minutter senere høres bulder fra en sliten V8, og tre betuttede musikere myser ut gjennom van-vinduene. ”Har vi kommit på rett ställe?” Guttene hadde kjørt fra Älvdalen i Sverige, en tur på 20 mil, og brukt flere timer mer enn beregnet. Værgudene var ikke på svenskenes side med islagte veier pluss regn, hvor er strøbilen når man trenger den?

Det hadde gått rykter om fest i Solør, og langveisfarende rockabilly-entusiaster fra Toten og Elverum hadde funnet veien på det glatte føret.

Little Aron and the East Side River Boys satte standarden allerede fra første låt. Publikum var noe lunkent og lokalet var halvfullt. Etter 45 minutter med varierte låter tok bandet en pause, og antall publikummere økte i takt med besøk i baren.

Da bandet kom på scenen igjen, var både musikerne og gjestene klare for det meste. To timer med swingende rockabilly som fikk dansefoten til å rykke mer enn en gang. Kvelden med Little Aron and the East Side River Boys var en nytelse i rockabilly fra tidlig 50-tall, med hjemmelaget ståbass, kjente og ukjente låter, og de var et meget hyggelig bekjentskap.

Anbefaler andre arrangører til å sjekke ut Little Aron and the East Side River Boys!

Roger Bonsak (tekst og foto)

Tilbake

Little Aron And The East Side River Boys:
Rock`n Ride, Bjørkheim, Flisa - 22. august 2003.

Little Aron & the East Side River Boys: Rock’n’Roll Trio