A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø ÅDarrel Higham & The Enforcers
Wild Bunch Rock’n’Roll Club - lørdag 10. mai 2003


Vi cruiste nedover mot Moss i en '57 Bel Air i kveldssolen, sneiet innom kjellerpuben til Tove og Rune, og fikk med oss en bit av Rebels' Revenge, før vi parkerte foran Wild Bunch Rock'n'Roll Klubb på Kambo. Utenfor var det nok av fete flak og til og med en hot rod! Inne var det fullt av folk og som vanlig høy stemning.

Darrel Higham & The Enforcers inntok scenen og låt fordømt tett. Det ble en del Eddie Cochran covere, og når disse ble spilt så bra var i grunnen kvelden perfekt. Det egne materialet låt også kult. Får vel nevne at Darrel Higham verken ligner på Eddie Cochran eller synger som ham. Det er heller ikke meningen, og hvorfor skulle han det? Fyren har et bra konsept som bærer seg selv og er en fryd å se på.

Darrel Higham & The Enforcers spilte to sett, og det var trøkk hele veien, ingen dødpunkter, og vi fikk flere ekstranumre. Darrel så ut til å stortrives på Wild Bunch og lovte å komme tilbake til Norge igjen.

Festene på Kambo er og blir noe av det beste du kan få med deg, så nå er det bare å se frem til all-dayeren 9. august, men få ut fingeren - det er få billetter igjen.

Razor in the Night

Tilbake

Darrel Higham & The Enforcers: At The Thunderbird Rock & Roll Venue

Darrel Higham & The Enforcers: Urban Jamboree

Darrel Higham: The Sweet Georgia Brown Sessions

Darrel Higham & The Enforcers