A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø ÅBones Maki & the Sun Dodgers: Blue Water Baby (EP)

Woodward

Denne ep’n er på mange måter mellomspillet mellom The Big Barn Combo og debutalbumet til Bones Maki & The Sun Dodgers. Veterangitarist Marv Weyer er med i line-up’n her, men har forlatt bandet når det selvtitulerte debutalbumet spilles inn noen måneder senere.

Men bandleder i både The Big Barn Combo og The Sun Dodgers, Bones Maki, setter selvfølgelig sitt klare preg på alt han tar i og Blue Water Baby er intet unntak.

Tittelkuttet er eksellent og starter ballet med spretten og glad rockabilly. Marv Weyer spiller jazzete oldtime soloer og låta er en hyllest til sommerens eskapader på Lake St Clair og er verdt prisen på skiva alene.

Vi får utsøkt steelgitarspill av gjest Bob Anderson på western balladen The Biggest Hurt Of All, en låt Bones Maki har plukket opp fra en gammel demo av countrygitaristen Bobby Sykes. Samme Anderson setter også sitt preg på den svært dansbare westernbopperen Tied To Your Apron Strings med gjestevokal av Nichole Racek.

Ep’n rundes av med rockete Willie i typisk Bones Maki tapning.

Skiva ble først presset på blå vinyl i 200 eksemplarer og 300 eksemplarer med bildecover. Positiv respons gjorde at ep’n ble remastret og utgitt på cd.

Dag Bøgeberg

Tilbake

Bones Maki And The Sun Dodgers: Ride Again

Bones Maki & the Sun Dodgers: Bones Maki & the Sun Dodgers

The Big Barn Combo: Comin’ All The Way From Detroit City