A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø ÅThe Beat Tornados.


Los Plantronics.
The Beat Tornados, Los Plantronics
Gamla, Oslo - fredag 7. februar 2003

Den suksessfulle Rock Fredag reveljen ruller videre. Steinar Kallander med drahjelp fra Radio Tango og Ringnes Bryggerier kunne denne gang presentere et revitalisert Los Plantronics med ny trommis i form av Kjetil fra Max Motor & the Cruise Controls, og The Beat Tornados som spiller så ofte live for tiden at du snubler over dem både hist og her.

Tornados guttene startet noe amputert. Gitarist og steelgitarist Jørn Raknes manglet, men gutta kjørte på som trio. Etter noen låter ankommer herr Raknes og bandet spruter over av energi. Bjørn med sin double neck og en vilt dansende Geir tok de frammøtte med storm. The Beat Tornados hardcore surf er besettende. Hva skal man begynne å kalle dette? Kanskje grind surf? Beinhardt er det i hvert fall.

I pausen ble scenen tildekket for å få mexi rekvisittene på plass og endelig sto Los Plantronics på en scene igjen i Oslo. Før jul spilte de gigs i Nederland og Belgia, og nå skulle hjemmepublikummet få sitt, men uten trommis Frode. Han finner du nå i Indikation. Som vanlig med sine skjeletter og anslag av ørkenvind, og en knall Kjetil stående bak sine elskelige bøtter og spann. Mannen var flanket av to store brennende fakler på hver side av trommesettet. Rytmekaskadene kom flommende over oss i salen. Kjetil er helt sjef. Saft i armene er å si det pent. Dette var siste konsert med bassist Reinhard, så man kan trygt si at Los Plantronics er i forandring om dagen.

Thor Erik var meget kampklar med økså og rodde det hele kontrollert i land. Spaghetti folket leverte et knallhardt punk-preget sett som rett og slett var drit fet! Psycho spaghetti punk instro. Og vi fikk blæs også. Såklart med riktige mexi trompeter og alt ting!

Tore Hauge (tekst og foto)

Tilbake

The Beat Tornados: Scandinavian Interlude

Los Plantronics: La Orchestra Diablo

The Beat Tornados: Betong, Oslo - tirsdag 3. september 2002.