A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
HVEM: Jessie And the Orbits (UK) + Bullet Proof + Johnny Knife And His Rippers (N/GER)
HVOR: Wild Bunch Rock’n’Roll Club, Lucky Luke, Moss
NÅR: Lørdag 8. oktober 2011Sindre Lynghaug, Johnny Knife And His Rippers.


Bullet Proof.


Jessie And the Orbits.

Det var festlig med Wild Bunch-fest igjen. Over et halvt år er gått siden sist, og grunnet at Lucky Luke hadde byttet noen deler i PA-anlegget lydmannen ikke var klar over, var ikke lyden helt på topp hele tiden, men det virket ikke som publikum merket noe særlig av det.

Johnny Knife And His Rippers startet tøft med "Saturday Nite At The Duckpound" og de la lista der oppe. Mange egne låter i en fin blanding av britisk rock’n’roll og shadows-stil til rein teddyboy. De har en plate klar og låter nok til en til. Bassjef Sindre ser ut til å føle seg hjemme med disse gutta og han er tøffere enn vi er vant til. På teddyboy-festival i Tyskland forrige helg gikk Johnny Knife And His Rippers de fleste en høy gang.

Bullet Proof var heltente og leverte et skikkelig bra sett. Vanvittig moro, godordene florerte i salen og de forsvarte all ros fra Trysil. Vi fikk tre nye låter som i lag med resten av originalstoffet sitter som fy. Helstøpt og tøfft og bandet sjøl gliste fra øre til øre.

Jessie And the Orbits gjorde sin første konsert i Norge. De hadde ventet lenge og litt høy promille i tillegg til to innbyttere i bandet gjorde at det snublet litt dessverre. Bandet spilte veldig høyt på scena, lydmannen mistet dermed kontrollen og vokalen druknet innimellom i lydinfernoet. Wild Bunch har arrangert konserter i tolv år og for første gang stod det ei dame på scena. Det fungerte selvsagt fint, Jessie er en sjarmerende dame med masse trøkk i stemmen. Det gikk mye i coverlåter, som forventet, men det var moro med en litt annen side av rock'n'roll enn vi er vant til på Wild Bunch.

Minuset med å arrangere på puben Lucky Luke er bermen som detter inn en time etter midnatt og som overhodet ikke er interessert i musikken. Men alt gikk heldigvis fredelig for seg. 150 betalende er i underkant av hva arrangøren håpet på, men folk visste å ta for seg i baren. Når neste konsert blir på Wild Bunch er ikke bestemt, men det blir.

Gutta På Gølvet – tekst
Vigdis Iren Schelbred – fotoArtikkel fra konserten i moss-avis.no


Tilbake til anmeldelser 2011