A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø ÅBedrock no. 2 Weekend
Egtvedt, Danmark - 6. - 8. juni (1954?) 2003
All den tid vi skulle på en større platemesse i svenske skauen (Hova) den 14. juni falt det naturlig å stikke innom danskenes versjon av A-Bombers festivalen helgen i forveien.

Etter en lang biltur med en sliten ’67 Opel kom vi fram til en lille dansk by kalt Egtvedt og fant fram til selve åstedet. Et sandtak! Bilklubbene som stod bak arrangementet, Hollywood Knights og Drifters, hadde bygget opp en kul scene og bar, i tillegg var det stands med plater og R&R rekvisita.

Kun USA biler/sykler fra før 1954 var velkomne innenfor festivalområdet, campingen unntatt, og dette gav en fin ramme rundt festivalen. Looooking gooood!

Bandlista var også imponerende, med tanke på hvor i verden vi befant oss. Kun et minus egentlig, folket – hvor var de? Tror ikke det var mye over 100 mennesker der, flertallet svensker og tyskere. Likevel ble det en cool greie i en hyggelig atmosfære.

Barnshakers fra Finland gjorde et enormt show, mer rocka enn jeg har sett tidligere, svenske Jack Baymoore og Wildfire Willie var solide som vanlig, Wild Wax Combo fra Danmark showa bedre enn de fleste, mens nederlandske Lost Hound manglet særpreg, men de gjorde likevel bra fra seg. Finske Dr. Snout & His Hogs of Rhythm ble sikkert satt pris på av andre mens vi hadde tatt (fredags) kvelden.

Konsertene begynte litt for seint på kvelden, med tanke på de kalde ørkenkveldene og det hadde vært bedre å fylle dagen med R&R - det skjedde tross alt ikke mye i nærmiljøet. Uansett, det var en opplevelse litt utenom det vanlige og det er vel ikke helt umulig at vi tar turen igjen neste år.

Tor Arne Petzold

Tilbake