A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø ÅSmall Town Rumblers og Taggy Tones
Caven, Oslo - lørdag 22. november 2003


Small Town Rumblers.


Taggy Tones.
Kvelden starta med et litt for dårlig annonsert vorspiel på Wild Bunch. Men en koselig og uhøytidelig affere ble det selv om ikke alle ble med innover til Oslo. Synd for dem. Vi fylte opp to biler denne gangen og da vi ankom Caven hadde det allerede kommet en god del folk.

Et nytt spennende band fra Oslo, Small Town Rumblers, hadde æren av å varme opp. En trio med ståbass, gitar/vokal og sax. Det startet med lyd problemer, men etter en kort flysikkerhets innstruksjon var problemene løst og kvelden var reddet. Small Town Rumblers svingte bra og låt tøft. Savnet til tider en ekstra gitar og en trommeslager hadde nok laget mere trøkk og variasjon. Men for all del, det låt bra. Bassisten slappet bra, og bandet bar lite preg av at dette var deres første konsert. Small Town Rumblers kan sammenlignes med en blanding av Blue Devils og Seatsniffers.

Taggy Tones kommer fra København og var kveldens hovedattraksjon. Bandet har holdt på siden 1989 og vokalist Jess Rasmussen skiftet ut mesteparten av besetningen i 2001. Rockin heter den nyeste skiva, og er hovedgrunnen til at jeg virkelig gledet meg til å høre Taggy Tones. Bandet kjørte på fra første låt og det svingte som faen. De spillte en del låter fra Rockin, og hvertfall ei låt jeg dro kjensel på fra første skiva, nemlig 501. Bandet spilte variert og leverte varene på en ypperlig måte.

En kveld da alt fungerte. Lyden var så bra som den kan bli på Caven, to bra band, topp stemnig og bra med folk. Den beste festen på Caven siden nyåpningen.

Teddy Twins - tekst og foto

Tilbake

The Smalltown Ramblers: Demo

Taggy Tones: Rockin’