A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø ÅThe Polecats - Let's Bop With The Polecats
+ Boz & The Bozmen 'Live & Rockin' (DVD)

Raucous Records

Rating: 7


The Polecats er et av de mest energiske og fargerike bandene i den tidlige 80-talls revival bølgen. Bandet fikk platekontrakt hos store Mercury Records, og leverte hitsingler som 'Rockabilly Guy', 'Make a Circuit Whith Me', ' John I'm Only Dancing' (David Bowie) og 'Jeepster' (T.Rex). Albumet 'Polecats Are Go' ble produsert av stjerneprodusenten Dave Edmunds (produserte også Stray Cats første plater).

DVD'n er delt i to, en Polecats-del og en del med Boz & the Bozmen.

The Polecats-opptaket er hentet fra en konsert i 1981 og er alt du kan ønske deg av the Polecats. Bandet framstår med stort særpreg og det eneste negative er at konsertopptaket er alt for kort. Her kommer perlene på en snor: We Say Yeah, Let's Bop, Red Ready Amber, Running Back, Little Pig, I'll Cry Instead, Rockabilly Guy, Cotton Pickin' Rocker, Big Green Car og Bang Bang.

Vi forventer imidlertid mer enn et relativt kort konsertopptak av en DVD i 2004. Videoen til 'Make a Circuit With Me', hvor er den? Det var ikke vanlig at band laget video på den tiden og det var en av de tingene jeg håpet å få et gjennsyn med. Men bonusmateriale er fraværende, heller ingen intervjuer med bandmedlemmene er tatt med.

Del to er ni låter framført av Boz & the Bozmen som ikke er spesielt imponerende eller givende å se. Dette er et av prosjektene som kom etter Polecats og det er greit å se en ung Boz Boorer og en langhåret Steve Hooker, men verken filmingen eller musikken er av samme kvalitet som Polecats delen.

Låtene som framføres av Boz & the Bozmen er Shake 'Em Up Rock, Midnite Shift, Red Ready Amber, Catch On, Rockin' Shoes, Run Run Rudolf, Everybody's Rockin', Mars & Jupiter Stomp og Rockabilly Boogie.

Det er the Polecats som i ettertid er interessant å se igjen og bonusmateriale om disse hadde vært langt å foretrekke framfor Boz & the Bozmen. Hele greia virker litt lettvint på grunn av dette og vi har å gjøre med en litt "tynn" DVD.

Ronny Kristiansen

Tilbake