A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø ÅThe Mad Men -It's A Mad, Mad World

Rhythm Bomb Records

Rating: 7


The Mad Men er fire karer i første halvdel av 20-åra og de kommer fra Zagreb i Kroatia. Bandet spiller autentisk rock’n’roll med bra driv. Kroatia har til nå vært ukjent rock’n’roll-land for undertegnede, men tydeligvis er det et miljø der. Selv besøkte jeg for 7-8 år siden Solvenia, et steinkast unna Zagreb, i hovedstaden Lublijana. Der var det en bar som het Hound Dog Bar og som spilte rock'n'roll nesten hele uka og det var tagget Stray Cats på veggene flere steder i byen.

Det som trekker ned inntrykket på It's A Mad, Mad World er at av 13 låter har the Mad Men kun kommet opp med fire egne. Disse holder imidlertid høyt nivå, det er god vokal og bandet spiller bra.

Låter å trekke fram er deres egne Boo Hoo, Bop Sweet Suzie, 'Cos You're My Baby og Intoxicated, låter med fart å driv og de gjør gode versjoner av Crazy Crazy Lovin', Hocus Pocus, Loverboy og When I Found Out. Richie Valence låta That's My Little Suizie kunne de imidlertid ha spart seg for, det låter ikke bra.

It's A Mad, Mad World er the Mad Mens debutalbum og de egne låtene lover godt for framtida. Karakteren 7 er litt snill på grunn av de noe slitte coverne, men det er bra spilt og det blir spennende å følge Zagreb-gutta framover.

Tommy Kristiansen

Tilbake