A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø ÅChrome Daddies – Gear Up Daddy

Rhythm Bomb Records

Rating: 7


Dette Australske bandet har eksistert i fire år, og Gear Up Daddy er plate nummer seks i rekken. Coveret innbyr til rockabilly og amcar, noe undertegnede - som leder av Solør Amcar Club - er meeeget svak for, men etter å ha hørt gjennom Gear Up Daddy, passer nok skiva bedre på et country-treff.

Gutta leverer god, tett og gjennomført country-billy, dansbart og publikumsvennlig. Skiva er prøvd ut på kjøkkengulvet, og flere av låtene står seg godt... Hyggelig også å registrere at det finnes flere måter enn å synge nasalt om semitrailere, barndomshjemmet og mamma når vi først er inne på country.

Gear Up Daddy består av 16 låter, hvor 12 er skrevet av bandet. Coverne har gutta hentet fra Hank Williams, Tennesee Ernie Ford og Charlie (Pistol Packin’ Mama) Adams. Dette forteller også hvor bandet henter inspirasjon og har sine røtter.

Noen rene rockabilly/swing-låter drar inntrykket opp. Spesielt Kid Cadillac - en drivende rockabilly låt som får det til å rykke i kinnskjekket, Cruise Inn Boogie, en god boobie-woogie låt som fungerer meget fint og Chrome Daddies gjør en bra versjon av Cattin Around, denne klassikeren til Charlie Adams.

Chrome Daddies favner et bredt musikalsk spekter og er sikkert et svinbra liveband.

Roger Bonsak

Tilbake

Chrome Daddies: Drunk And Mis-Behavin’ All Over Europe (Live)

Chrome Daddies: Who's Your Daddies?