A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø ÅRoy Rapid And The Rhythm Rock Trio: "One Last Chance"

Egen

* * * *


Roy Rapid And The Rhythm Rock Trio kommer fra San Diego i California og dette er deres debutalbum. Gruppa startet tidlig i 2010 og består av Christopher Soltero på vokal og rytmegitar, Benjamin McCharthy på sologitar, Joshua Johnston på kontrabass og Fernando Hermosillo på trommer. Stilmessig snakker vi skikkelig autentisk rockabilly, med influenser fra country og roots rock.

De spiller fint og platen er bra produsert. Passe twangy ekko sologitar, bassen har riktig klaskelyd, det er passe snært i skarpen og Christopher er en god vokalist. Det låter bra 50-tall, men de har gudskjelov ikke det dårlige lydbildet mange av de autentiske banda absolutt skal ha, for å låte mest mulig 1956.

Av platens 16 låter er kun én cover; en grei uptempo versjon av "Wild Side Of Life", kjent med countrykaren Hank Thompson. Et par låter blir litt anonyme, men det svinger bra av for eksempel "Barefoot Blue Jean Baby", "Mean Little Queenie" og "Goodbye".

Absolutt en bra debut og i påsken opptrer Roy Rapid And The Rhythm Rock Trio på Viva Las Vegas Rockabilly Weekend. Blir nok bra det.

Frank Reiten


Tilbake til anmeldelser 2013