A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å



Big Sandy & His Fly Rite Boys
Fitzgerald’s, Chicago, USA - 28. mars 2003




Big Sandy & His Fly Rite Boys.

Swingende!

Big Sandy & His Fly Rite Boys er et California basert band med Big Sandy – vocal/akustisk gitar, Ashley Kingman – Take-off gitar, Wally Hersom – ståbass, Bobby Trimble – trommer og Lee Jeffriess- Steel Guitar.

Bandet spiller swing, rockabilly og cajun.

Før bandet begynte å spille, strømmet det på med folk i tidsriktige 50’s style klær og hårsveiser, mange var fra rockabillymiljøt i Chicago.

Big Sandy & His Fly Rite Boys var folkelige og menget seg med fansen før de startet. Det var omkring 200 mennesker i lokalet da bandet kom på scenen 45 minutter for sent, men da de endelig startet, med en forrykende swinglåt, ble dansegulvet fullt med en gang og folk var helt ville.

Bandet spilte blant annet “Feelin’ Kinda Lucky”, “The Greatest Story Ever Told”, “If I Knew Now” og “What’s it To Ya” fra albumet Feelin’ Kinda Lucky og “True Blue”, “Jump from 6 to 6”, “Hi-Billy music” og “Foothill Boogie” fra albumet Jumpin from 6 to 6.

Hele første settet bestod i for det meste raske swing/rockabilly/hillbilly låter. Til tider var låtene ganske like, men uansett var det en kjempegod konsert og perfekt for folk som liker å danse!

Susy Q

Tilbake