A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å



The Housewreckers
Caven, Oslo - lørdag 20. september 2003


FYLLEBØTTER: The Housewreckers.

Det var bra med publikum denne kvelden med i overkant av 80 frammøtte. Forventningene var store til the Housewreckers som har gitt ut flere bra plater på Nervous Records. De er et godt profilert band som spiller mye rundt.

Bandet gikk på scenen i tolvtiden og var tydelig bedugget. Vokalisten sang gebrokkent engelsk og klarte knapt å holde øynene åpne. Fyren burde ikke ha drukket den siste literen med sprit. Sceneantrekket hans var heller ikke akkurat stilfult.

The Housewreckers hadde problemer med å gjennomføre låtene og etter syv skramlenummere var det ikke mer lyd i gitaren. Konserten ble avbrutt og gitarforsterkeren skiftet ut. Bandet gikk på igjen og det var nå noe bedre, men etter få låter var det slutt igjen. Ingen lyd i gitaren. Det viste seg at det var gitaren som var ødelagt, og the Housewreckers hadde bare med seg én gitar. På grunn av bandets tilstand var det heller ingen vits i å prøve og skaffe en ny.

Publikum var selvsagt ikke førnøyd. Jeg har aldri opplevd et band som har driti seg mer loddrett ut. Bandets opptreden var en hån mot de frammøtte og det var trist for Caven som åpnet høstsesongen denne lørdagen. Jeg håper dette ikke fører til publikumssvikt for stedet som ellers er genialt! Det må nevnes at DJ Tom Ekeberg spilte drøssevis av kule plater og likevel gjorde kvelden til en bra undergrunnsfest selvom mange forståelig nok forsvant tidlig.

Det ble annonsert at neste konsert på Caven med the Big Truck og 427 den 25. oktober blir GRATIS for de som var der på lørdag. Møt opp og gi Caven en sjanse til!

Razor in the Night

Tilbake